‘Alleen Maar Nette Mensen’ ook in Suriname

Op 21 oktober vindt in TBL Cinemas de première van de Nederlandse boekverfilming ‘Alleen Maar Nette Mensen’ plaats. Het feestelijke evenement wordt bijgewoond door zowel Robert Vuijsje, de schrijver van de gelijknamige bestseller, en Géza Weisz die in de film de hoofdrol vertolkt. Alleen Maar Nette Mensen vertelt het verhaal van David Samuels. Hij komt uit een intellectueel Joods gezin uit het chique Amsterdam Oud-Zuid, maar wordt door zijn uiterlijk vaak voor Marokkaan aangezien. David is een man met een opmerkelijke missie: het vinden van een “ghetto-fabulous-queen” met grote borsten en billen. Zijn ouders en vrienden verklaren hem voor gek, maar David zet zijn zoektocht onverschrokken voort. Deze leidt hem naar de Bijlmer, waar hij na een aantal wilde avonturen bedrogen uit lijkt te gaan komen. Zal David zijn ideale vrouw, een grote donkere seksgodin met booty én brains, ooit vinden?
De film, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Robert Vuijsje, is geregisseerd door Lodewijk Crijns (o.a. Loverboy, Met Grote Blijdschap, Turkse Chick) die tevens het scenario schreef. De hoofdrollen zijn voor Géza Weisz (Timboektoe, Sterke Verhalen), Imanuelle Grives, Annet Malherbe (Gooische Vrouwen) en Jeroen Krabbé (De Ontdekking van de Hemel, Soldaat van Oranje).
De première van Alleen Maar Nette Mensen vindt plaats op 21 oktober vanaf 19:00 uur. Kaarten voor de première zijn vanaf 18 oktober te koop bij de BOX Office van TBL Cinemas.

error: Kopiëren mag niet!