Pokie niet onwillig gesprek te voeren met nieuwe BEP-voorzitter

Het geroyeerd lid van de BEP, Diana Pokie, zegt dat de kwestie Pokie- Adjaiso een interne kwestie is van de partij. De nieuwe voorzitter van de BEP is ex- minister van Volksgezondheid, Celsius  Waterberg. Pokie zegt dat als er nu een nieuwe voorzitter is en hij een ander beleid heeft, zij uitkijkt naar zijn nieuw beleid. Het lid heeft geen bezwaren om gesprekken te voeren met de nieuwe voorzitter, indien dat kenbaar gemaakt wordt.
Pokie die zichzelf nog steeds als BEP’er ziet, hoopt het beste. Zij zegt de voorzitter als lid van de BEP persoonlijk gefeliciteerd te hebben en de beste wensen te hebben uitgesproken. De parlementariër zegt persoonlijk een goede band met Waterberg te hebben. ‘Maar als voorzitter ken ik hem niet en kijk ik uit naar zijn nieuw beleid.’

error: Kopiëren mag niet!