Lions Club Para gedenkt scholieren met waardebonnen

Evenals voorgaande jaren heeft Lions Club Para scholieren uit behoeftige gezinnen in het Paragebied bedacht. Op zaterdag 29 september jl. mochten 22 scholieren een waardebon van SRD 125,- in ontvangst nemen voor de aankoop van schoolbenodigdheden voor het nieuwe schooljaar.
Aangezien in het bestand van de Club voor wat dit project betreft  er ook vos-scholieren zijn opgenomen, werd aan hen (ACI, NATIN, IMEAO, en SGL) het inschrijfgeld gerestitueerd.
De President van Lions Club Para, Lion Vivian Gordon, wees in z’n toespraak de scholieren op het belang van studeren en drukte hen op het hart hun best te blijven doen.
Dit project is een jaarlijks terugkerend project van Lions Club Para en heeft tot doel om de scholieren zodanig te stimuleren dat wanneer zij over zijn gegaan naar een volgend leerjaar zij in aanmerking komen voor betaling van schoolgeld c.q. ontvangen van waardebonnen.
Middels het uitvoeren van fundraisingsprojecten, waarvan de netto-opbrengst terugvloeit naar de gemeenschap, aangevuld met sponsoring uit het bedrijfsleven, wordt de Club in staat gesteld sociale projecten van deze aard uit te voeren.
Tevens wordt hierdoor inhoud gegeven aan het motto van de Lions, nl. “We Serve”.

error: Kopiëren mag niet!