Cars 'n More presenteert voor de 2de keer Truck Pull Competition

Op 5 augustus 2012 organiseerde Cars ’n More voor de eerste keer in Suriname een Truck Pull Challenge op het KKf beursterrein. Duizenden toeschouwers stroomden samen en het evenement werd uiteindelijk een groot geslaagd spektakel. De organisatie kondigde toen aan dat er een vervolg zou komen. En zondag  is het dan zover. Aan de eerste opzet worden behalve het “Vrachtwagentrekken”, nu gelijksoortige competitie elementen toegevoegd w.o.: “Tires Stacking”, “Pizza eetwedstrijd”, “Carshow” en voor het eerst in Suriname een “Damesklasse”. Er is ook een autoshow met verschillende Auto clubs/ teams van Suriname z.a: Honda Motorclub Suriname (HMS), Glanza Team Suriname(GTS), Altezza Club Suriname (ACS) enTeam Mark X (TMX). De extreem populaire Kasimex Houseband zal een live show verzorgen en tijdens het evenement wordt er een vliegticket onder het aanwezige publiek verloot. De challenge wordt in het Andre Kamperveen Stadion gehouden en op de televisie volgt een uitgebreid filmverslag hiervan.

error: Kopiëren mag niet!