Tropical Beauties Suriname stuurt 2de miss

Tropical Beauties Suriname stuurt met behulp van enkele sponsoren haar 2de miss om Suriname te vertegenwoordigen. Het gaat om Wynona Seresa Redmond. De op 4 november 1986 geboren Wynona is gekozen om Suriname te vertegenwoordigen bij de 52ste editie van de Miss International Beauty Pageant. Tropical Beauties Suriname koos voor Wynona om haar droom van 2009 te doen vervullen. Wynona werd in 2009 de 1st runner-up bij de Miss Suriname verkiezing. In dat jaar is ze nergens naar toe geweest. Als organisatielid van Tropical Beauties Suriname werd haar dus de kans geboden, opdat zij zelf kan ervaren en meemaken hoe de verkiezing van Miss International is. TBS is van plan om vanaf 2013 één van de ‘top 3’- of ‘top5’- missen van de volgende verkiezing naar deze pageant te sturen. De Miss International 2012-verkiezing wordt gehouden in Japan van 1 oktober tot 22 oktober 2012. Er worden meer dan 65 missen van over de gehele wereld verwacht. De organisatie achter deze verkiezing is International Cultural Association (ICA).

error: Kopiëren mag niet!