Wippy Pindakaas in een ander jasje gestoken

Een potje Wippy Pindakaas ziet er nu van buiten anders uit.  De producent van dit kwalitatief hoogstaand product, de handelmaatschappij L.Willemsberg NV, heeft na bijkans tien jaar een ander label voor de potjes ontworpen. Gisteren vond de officiële launch plaats in Hotel Krasnapolsky. Inhoudelijk zijn er geen veranderingen gepleegd. De kwaliteit van de pindakaas is dus hetzelfde gebleven. De pindakaas bestaat voor 95% uit pinda en bevat geen chemische stoffen. Het bedrijf wil zich nu meer richten op de export en het was daarom nodig middels een nieuwe label op de verpakking het eindproduct op te fleuren. Minister Raymond Sapoen van Handel en Industrie heeft als speciale gast de launch ook bijgewoond. Hij juicht ondernemerschap toe en is blij met de vernieuwingen. Volgens directielid Kimberly Willemsberg voorziet Wippy in het grootste deel van de behoefte aan pindakaas in ons land.

error: Kopiëren mag niet!