Man kapt vrouw met houwer en pleegt zelfmoord

Radjinder B. heeft donderdag zijn vrouw met een houwer gekapt aan de Wicherstraat. Hierna poogde hij zelfmoord te plegen door een hoeveelheid verdelgingsmiddel (‘grammoxone’) in te nemen. De man lag een dag ter verpleging in het ziekenhuis en gaf gisteravond de geest. De vrouw is na medische behandeling naar huis gestuurd. Ze verkeert buiten levensgevaar.
Radjinder was een drugsverslaafde en een habituele drinker. Het gezin woonde aan de Reineweg, maar doordat de heer des huizes altijd wangedrag vertoonde, verhuisde de vrouw richting de Wicherstraat. De man kwam op een gegeven dag achter het adres van de vrouw en toog naar de Wicherstraat met een houwer. Na een woordenwisseling bracht hij een kapwond toe aan zijn vrouw.
De politie werd ingeschakeld en de vrouw werd vervoerd naar het ziekenhuis voor medische behandeling. De man die dacht de vrouw ernstig verwond te hebben, nam een hoeveelheid grammoxone in. De politie arresteerde de dader en bracht hem over naar het ziekenhuis, waar hij onder politiebewaking ter verpleging lag voor een dag. Hij overleed gisteravond.
Jaswant Gajadien

error: Kopiëren mag niet!