Brand

Een houten woning te Leiding 20 Derde Zijstraat is gistermiddag geheel in de as gelegd. Ten tijde van de brand waren slechts twee minderjarige kinderen thuis. De brand begon op een matras in een slaapkamer. Het vermoeden bestaat dat de twee kinderen met vuur speelden. Er kon niets gered worden uit de woning. De huisgenoten en buren moesten met lede ogen toezien hoe alles verloren ging in de vlammenzee. Buurvrouw Foto schakelde de brandweer in. Toen de brandweer ter plaatse arriveerde, was het huis al afgebrand. De brandweer heeft slechts nabluswerkzaamheden moeten verrichten. Naar Dagblad Suriname verneemt van buurvrouw Sampie woonde het gezin van zes amper twee jaartjes in het huis. De houten woning was niet aangesloten op het elektriciteitsnet (Tekst: Widjai Ganesh/DBSfoto: Ruben Hanoewant)

error: Kopiëren mag niet!