Ploegen LSB leveren stukken in

Vanaf maandag konden de ploegen, die het komende competitiejaar willen uitkomen bij de Lelydorp Sport Bond en de bestaande ploegen die verder willen voetballen te LSB, hun lijsten inleveren. Ook werden de nodige transferpapieren van de verschillende ploegen in orde gemaakt. Bij de Eerste klasse hebben alle ploegen al ingeleverd op Cura Boys en Flamingo na. Cura Boys speel het komende jaar niet en Flamingo moet een van deze dagen inleveren.
In de Tweede klasse was dat ook het geval en tot gisteren hadden alle bestaande Tweedeklasse- ploegen hun stukken ingeleverd. Wel hebben gisteren ook twee nieuwe ploegen gemeld, dat ze het volgende competitiejaar te LSB willen spelen. Op de alv zal gestemd worden of deze twee ploegen toegelaten worden of niet.

error: Kopiëren mag niet!