Auto botst tegen truck en paal

Gistermorgen heeft omstreeks 08.10 uur een merkwaardige aanrijding plaatsgevonden aan de Soekramsinghstraat te Nickerie. Daarbij is de autobestuurder Devika Tewarie (36 jaar) door een DAF-truck van aannemingbedrijf Bataili onderschept. Zijn auto botste op tegen een EBS-paal. De bestuurder van de truck, Somoredjo, verklaarde dat de auto bezig was de truck in te halen. Op dat moment kwam een bromfietsers uit de tegenovergestelde richting, waardoor de auto plotseling naar links moest afwijken. Hierdoor is de auto door de truck onderschept, met als gevolg de aanrijding. De schade aan de Toyota Paso is aanzienlijk. In dit voertuig zaten moeder Tewarie en haar 2 kinderen. Een van de kinderen (4 jaar) heeft schrammetjes opgelopen. De auto heeft Tewarie pas 3 maanden terug gekocht.

error: Kopiëren mag niet!