Lackin naar 67ste Algemene Vergadering VN

Minister Winston Lackin van Buitenlandse Zaken is gistermorgen vroeg vertrokken naar de 67ste sessie van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties in New York. De minister wordt vanuit Suriname bijgestaan door een delegatie bestaande uit 8 personen, terwijl de overige personen die deel uitmaken van de Surinaamse delegatie in onder meer New York resideren. Minister Lackin zal op 26 september 2012 te New York zijn laatste Cofcor-vergadering voorzitten alvorens het voorzitterschap over te dragen. Vervolgens spreekt de minister op 27 september 2012 de 67ste AVVN toe. Minister Winston Lackin zal president Desiré Bouterse vertegenwoordigen tijdens deze bijzondere vergadering. Bij het toespreken van zijn gehoor zal minister Lackin de nadruk leggen op het vreedzaam oplossen van grensgeschillen. De minister en zijn delegatie worden op 3 oktober 2012 terugverwacht in Suriname.

error: Kopiëren mag niet!