Kabel Boyz en FC Inter Nacional in bekerfinale

De finalisten in de bekercompetitie van de Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB) zijn bekend. Zondagavond werden de halvefinalewedstrijden afgewerkt. De verrassende finalist is geworden Eersteklasser Kabel Boyz. Ze versloeg in de halve finale Hoofdklasser FC United/Mengao met 5-1, na een 3-1 ruststand. In de finale staat ze tegenover de beste ploeg in de Hoofdklasse op dit moment, FC Inter Nacional. Deze won van Giants na een 2-0 ruststand met 3-1. Christopher Hall werd de topscorer bij Inter met 2 goals. De bekerfinale wordt in oktober gespeeld.
In de Eerste klasse won The Lions na een 3-2 ruststand met 4-3 van Five Stars FC. Severio Kanali van The Lions scoorde 2 goals. In de Tweede klasse was Scorpio met 8-1 te sterk voor Xamax. De ruststand was 3-1. Jeswan Biharie scoorde 3 keer voor Scorpio.
In de Veteranenklasse won Barka met 10-3 van Zios, na een ruststand van 6-1. Evian Buyne, Rajeshkumar Hindori en Anand Salik scoorden elk 2 keer voor Barka. Glenn Reumel pakte ook 2 goals bij Zios. Styx M&N Car Center blijft de ongeslagen koploper. In de topper tegen Styx II won ze met 8-5. De pauze werd ingegaan met een 6-3 stand. Roberto Zebeda en Patrick Zinhagel scoorden elk 3 keer voor Styx M&N. Djogo 2000 maakte Pentagon 2001 af met 7-1, na een 4-1 ruststand. Gino Brandon en Benito Codrington scoorden elk 2 keer voor Djogo 2000.
 

error: Kopiëren mag niet!