Man (49) steelt geld van zijn moeder

De politie van politiebureau Latour kreeg maandag 13 mei een melding van diefstal uit een woning aan de Kweeklustweg, waarbij een 49-jarige man D.G. SRD 7.500 en US 100 van zijn moeder heeft weggenomen uit haar slaapkamer.

De moeder en de vader gingen zondag 12 mei naar Moengo. Nadat zij de deur van de slaapkamer, waar zij het geld hadden achtergelaten, op slot hadden gedaan, vertrokken zij. De zoon was de enige die zich in de woning bevond, hij woont ook in het huis. 

Bij terugkomst maandag merkte de moeder dat het slot van de slaapkamerdeur geforceerd was. Zij stelde toen een onderzoek in en kwam tot de ontdekking dat het geld was verdwenen.. Nadat zij haar zoon smeekte om haar het weggenomen geld terug te geven, gaf hij SRD 1.100 terug aan de moeder. Het resterende bedrag had hij al uitgegeven.

De zoon werd meteen aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De zaak wordt verder onderzocht door de politie van bureau Latour.

error: Kopiëren mag niet!