Suriname verliest grandioos van Japan

Suriname heeft geen goede openingwedstrijd gespeeld tegen Japan, tijdens de ICC World Cricket League division 8 kampioenschappen in Samoa. Suriname wist de toss te winnen en stuurde zijn tegenstander eerst aan de bat. Dit werd Suriname fataal, omdat Japan een sterke start kende. Naotsune Miyaji en Jarrad Shearer die de bat opende, maakte direct 105 runs. Na 50 overs maakte Japan totaal 229 runs. Hierna mocht Suriname aan de bat en begon direct slecht, want binnen de kortste keren had Japan 3 wickets en Suriname had toen maar 7 runs kunnen maken. Na 37 overs werd Suriname uitgespeeld en het kon maar 87 runs maken. Hierdoor wist Japan de wedstrijd te winnen met 142 punten.
België dat ook in de poule van Suriname zit, won zijn wedstrijd met 9 wickets  van Bhutan. In poule A won Vanuatu van Noorwegen en gastland Samoa verloor zijn wedstrijd met 50 runs van Ghana.
 
 

error: Kopiëren mag niet!