Njung Foto Boys doet goede stap richting kampioenschap


Njung Foto Boys is een stap dichterbij gekomen om de Streetcompetitie 2012 van de Sport Bond Commewijne te winnen, doordat ze haar een voor de laatste wedstrijd in winst wist om te zetten en naaste concurrent Kabel Boys niet verder kwam dan een gelijkspel. Hierdoor heeft Njung Foto Boys alles in eigen handen om ervandoor te gaan met de titel. Koploper Njung Foto Boys heeft nu een 3 punten voorsprong op Kabel Boys.
Njung Foto Boys wist na 1-1 gelijkspel met 3-2 te winnen van Tjing Kamra. R. Parana, Dave Asmowiredjo en Dion Blomhof scoorden de doelpunten voor Njung Foto Boys. Kabel Boys wist 1-1 gelijk te spelen tegen Street Fanatics, na een 0-0 ruststand. B. Rahamat scoorde voor Street Fanatics, terwijl Shivano Natthoe de gelijkmaker scoorde.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: