Lijk verdronken jongeman geïdentificeerd

De familie heeft een lijk dat op 5 september geborgen is door de politie van Sipaliwini, gistermorgen geïdentificeerd. Het gaat in deze om de 27-jarige Miquel de Zeil.  Het slachtoffer was op maandag 3 september met twee vrienden aan het varen in een aluminium boot op de Marowijnerivier. Bij het beschrijven van een bocht die te scherp was genomen,  kapseisde de boot en raakten de drie mannen ter hoogte van Langatabbetje te water. Het lukte de twee anderen om de oever te bereiken. Miquel verdween vermoedelijk door de sterke stroom in de diepte. Op woensdag 5 september werd zijn lijk te Alamoeke-soela in de omgeving van Apatoe, aan de benedenloop van de Marowijnerivier, geborgen. De politie van Sipaliwini is belast met deze zaak.

error: Kopiëren mag niet!