Bejaarde voetganger 56e verkeersdode

De 96 jarige voetganger Rudolfo, Edhard is donderdag avond na een aanrijding op dinsdag 11 september in het ziekenhuis overleden. Gebleken is dat de voetganger omstreeks 14.30 uur op de hoek van de Waaldijk- en de Hogestraat de weg overstak van links naar rechts. Een autobus die op dat moment kwam aangereden, heeft geen maatregelen getroffen om de aanrijding te voorkomen. Rudolfo werd aangereden en met zware letsels per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp. Hij werd ter verpleging opgenomen op de afdeling Intensive Care, waar hij donderdagavond omstreeks 18.30 uur het leven liet. Hangende het onderzoek is de busbestuurder die niet onder invloed van alcohol verkeerde in verzekering gesteld. Ook zijn rijbewijs is ingevorderd. De ongevallen dienst van Bureau Nieuwe Haven is belast met deze zaak.

error: Kopiëren mag niet!