Inverzekeringstelling groente-exporteur verlengd

De rechter-commissaris heeft de inverzekeringstelling van de groente-exporteur Vikash J. op rechtmatigheid getoetst. Het Openbaar Miniserie, vertegenwoordigd door Astrid Niamat, bevestigde de verlenging. Vikash werd op maandag 10 september 2012 in verzekering gesteld vanwege overtreding van de ‘Wet verdovende middelen’. Door de verlenging moet Vikash dus nog een aantal dagen langer bij de politie vertoeven. Hij had 7 kilo cocaïne verborgen in okers. De gevulde okers zouden via de exportroute in Nederland moeten aankomen. De groente-exporteur is op de luchthaven door de mand gevallen. De leden van het Bestrijding Internationale Drugssmokkelteam hebben de verdachte aangehouden en overgedragen aan de bevoegde instantie.
Saskia Bandhan   

error: Kopiëren mag niet!