Suriname decor Nederlandse tv-programma ‘De Bachelor’

Op 4 september zijn de opnames van het Nederlandse tv-programma ‘De Bachelor’ in Suriname begonnen. Dit alles is in samenwerking met Stichting Toerisme Suriname tot stand gebracht. De stichting is belast de promotion van Suriname in het buitenland. Het is een unieke kans waarvan er goed gebruik gemaakt dient te worden. De opnames in Suriname duren tot en met 22 september. In ‘De Bachelor’ strijden 25 vrijgezelle dames voor de vrijgezelle man Rutger (32), die hoopt tussen de dames zijn droomvrouw te vinden. Maar voordat hij de ware in zijn armen kan sluiten, moeten de vrouwen stuk voor stuk laten zien wat zij in huis hebben. Dit is geen gemakkelijke taak, want de dames mogen zich eerst flink aan de sportieve Rutger gaan bewijzen, in Suriname.
Bachelor Rutger is erg sportief ingesteld en verwacht dit dan ook van de dames. De deelnemers die dachten dat ze op een gemakkelijke droomvakantie zouden komen, komen dus snel bedrogen uit. Fietsen in Commewijne, ‘canopying’ dwars door het oerwoud, zwemmen in donkerbruin water en kaaimannen spotten in het moeras zijn slechts een greep uit de activiteiten, waar de bachelor de dames mee naartoe neemt. Elke aflevering wordt afgesloten met een rozenceremonie. Hier geeft de bachelor een roos aan de dames die hij nog wat beter wil leren kennen. Dit betekent ook dat er elke aflevering een aantal dames vroegtijdig Suriname verlaat en niet in aanmerking komt om door te stromen naar de finale in IJsland. Daar zal de bachelor uiteindelijk zijn droomvrouw kiezen. Eerdere seizoenen zijn opgenomen in o.a. Spanje, Zuid-Afrika en Curaçao.
Rutger zal in Suriname met de vrouwen op date gaan, zowel afzonderlijk als met groepdates. Iedere week vallen er vrouwen af. De laatste vier vrouwen zullen Rutger meenemen naar hun woonplaats en familieleden, om hem ervan te overtuigen voor één van hen te kiezen. Met de drie laatste vrouwen reist Rutger af naar het buitenland, waar de dames worden voorgesteld aan zijn familie. In de spannende finale in IJsland zal Rutger kiezen voor de vrouw, waarmee hij zijn leven wil delen.
De bachelor zal vanaf 15 oktober elke maandag te zien zijn bij NET5 in Nederland en hoogstwaarschijnlijk zal de bachelor ook vanaf december te zien zijn op de Surinaamse tv.

error: Kopiëren mag niet!