Team Rebels kampioen Boma Copa

De ploeg van Team Rebels is kampioen geworden van de Boma Copa georganiseerd op het Dharm Sportveld. Op de laatste speeldag van de finale speelde ze tegen de andere kampioenskandidaat, Selection. Na een 1-0 ruststand wonnen de rebellen van de Nieuwweer Gevondenweg met 5-1. Romano Karmin (2x), Rosano Saliem en Dania Afiankoi (2x) scoorden voor Team Rebels. De eer van Selection werd gered door Geovanni Tiendari. Ze moet genoegen nemen met het semikampioenschap. Vybz won reglementair van Real Boma, die niet kwam opdagen. Hierdoor eindigt ze op de derde plaats. De 4de plaats gaat naar Real 20, die met 5-3 won van Inter 16A. Orveo Abaisa (2x), Bryan Chaar (2x) en Okino Wens scoorden voor Real 20. Ashok Chikoe scoorde alle 3 doelpunten voor Inter 16A. Deze ploeg eindigt op de laatste plaats. De topscorers van dit toernooi zijn geworden Giovanni Veldwijk en Rosano Saliem met elk 12 doelpunten. Tot de minst-gepasseerde doelman is uitgeroepen Roche Sahit van Team Rebels. Organisator Dharm Ramharak is zeer tevreden met het afloop van dit toernooi.

error: Kopiëren mag niet!