Atta Boys en Wilhelmina beginnen sterk in Dharm Cup

Afgelopen vrijdagavond werden de eerste wedstrijden van poule B gespeeld in de Dharm Cup 2012. In deze poule hebben de ploegen van Atta Boys en Wilhelmina hun visitekaartje afgegeven. Atta Boys won met 4-1 van Real Victoria na een 3-0 ruststand. Johannes Dankoi (3x) en Siegfried Uralima scoorden voor Atta, Joel Baja redde de eer voor Real Victoria. Wilhelmina, de winnaar van de Highway Cup 2012, won met 3-0 van The Rythms, een stand die reeds voor rust was bereikt. Jelany Djemesie (2x) en Jurgen Bernadin maakten de goals. De ploegen van Atta Boys, Wilhelmina, Jong Atta Boys (A) en Flamingo (A) zijn voorlopig de favorieten om deze cup te winnen.
Verder in poule B won Peprepin met 1-0 van Jong Boys. Het gouden doelpunt kwam van Romano Veldkamp. Balgo Boys versloeg na een 1-1 ruststand, de ploeg van JA Entertainment met 4-2. Revelino Blank, Rietish Lachman en Silvano Aliga (2x) scoorden voor Balgo Boys. Bij JAE waren Jonathan Schot en Onan Goudmijn trefzeker.

error: Kopiëren mag niet!