Zulu ook winnaar in Nickerie

De wandelgroep Zulu is uitgeroepen tot winnaar van de Avondtweedaagse Plus Nickerie, welke afgelopen vrijdag en zaterdag werd gelopen. Deze groep won pas ook de tweedaagse van Coronie. In het algemeen klassement in Nickerie eindigde op de tweede plaats Telesur en het Surinaamse Rode Kruis werd derde. In de culturele klasse was Prodomisie uit Coronie de beste geworden. Op de tweede plaats eindigde de groep uit Apoera die liep in inheemse kledij. Ze kreeg ook een bijzondere prijs. Het Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis ging met de themaprijs naar huis. Bij de individuele prijzen werd Simone Shaisa (4 jaar) uitgeroepen tot de jongste deelnemer, de oudsten waren de individuele lopers Annie Ravenberg en Henk Kioe A Sen uit Paramaribo. Beiden zijn 78 jaar oud.

error: Kopiëren mag niet!