Laatste dag vijfdaagse vakantieactiviteit Stichting Het Moederhart

Stichting Het Moederhart Nickerie is een vijfdaagse vakantieactiviteit gestart op maandag 3 september die duurt tot en met vrijdag 7 september. Nandenie Dinai, voorzitter van de stichting, zegt aan Dagblad Suriname dat zij zeer tevreden terugblikt. De eerste dag was meer gericht op een kennismaking. De tweede dag was er een wandelloop in de buurt met als thema ‘Verkeersveiligheid’. De deelnemers kwamen uit de westelijke en de oostelijke polders. Dinai zegt dat er ruim 250 deelnemers hebben meegedaan met de wandelloop. Op woensdag 5 september, de derde dag, waren de dames van Bureau Alcohol en Drugs en het Nationaal Aidsteam op bezoek. De twee teams hebben de kinderen de nodige voorlichting gegeven. In het begin waren de kinderen bescheiden en terughoudend, maar naderhand zijn zij wel losgekomen. Donderdag, de vierde dag, hebben de kinderen van de karateschool van de heer Khedoe mogen genieten. Hij heeft daarbij ook een karatedemonstratie gegeven. De kinderen mochten zelf ook meedoen. Voor sommigen was het een heel leuke ervaring. Vandaag is het de laatste dag van deze vakantieactiviteit. Het geheel zal feestelijk worden afgesloten met een talentenjacht.

error: Kopiëren mag niet!