Suriname tijdens Caribbean Sea Jazz Festival Op Aruba

Het is bijna weer zover voor de zesde editie van het Caribbean Sea Jazz Festival dat wordt gehouden op 5 & 6 oktober op Aruba. Twee dagen lang zullen rondom Cas di Cultura op drie verschillende podia zowel internationale als lokale artiesten optreden in het jazz-, Latin-, funk en soulgenre.
Voorafgaand aan het festival zijn er gratis warming-upconcerten. Naast de muzikale hoogtepunten kunnen de bezoekers ook genieten van een Kuns-t en Food Festival. Hoewel de naam van het Festival het muzikale genre Jazz bevat, wordt de muziek gecombineerd met Latin, jazz, funk en soul. Het 5-jarig jubileumconcert van vorig jaar trok meer dan 3000 bezoekers per avond, waarbij men kon genieten van onder anderen Angie Stone, Candy Dulfer, Raul Midon en Eddy Palmeri. Het ziet er nu al naaruit dat de zesde editie wederom een succes gaat worden. De hoogtepunten van dit jaar wat betreft de artiesten zijn: Chaka Khan, Fourplay ,  Oscar de Leon, Randy Brecker en Pete Philly.

error: Kopiëren mag niet!