Ramlila Vredenburg van 20 tot en met 29 september

De culturele vereniging Viswe Jotie organiseert van donderdag 20 september tot en met zaterdag 29 september een 10-daagse Ramlila-opvoering. Dit gebeurt in samenwerking met de Shri Krishna Mandir en wel op het terrein op de hoek van de Malangweg en de Vredenburg Serie B. Volgens pr-man Djin Anroedh Tewarie van Viswe Jotie vindt de Ramlila-opvoering deze keer later dan normaal plaats. ‘Dit komt doordat de datum van deze opvoering aan de hand van de heilige geschriften bepaald wordt. Met de start van de school op maandag 1 oktober, hebben we dit jaar voor de uitzondering de afsluiting niet op een zondag, maar een zaterdag’, zegt Anroedh Tewarie. Er gaan veel kinderen naar de Ramlila, een opvoering van het Ramayan- epos binnen 10 dagen. De aanvangstijd is 19.00 uur en elke opvoering duurt tot 21.00 uur.
Bekijk dit evenement op www.eventsinsuriname.com

error: Kopiëren mag niet!