Kunstenaar Anand Dwarka exposeert tot november in het buitenland

De groepsexpo “Inspiration” van Kunstenaar Anand Dwarka & Kunstenares Jane Pique” wordt gehouden in het Zuid-Oosten van Amsterdam, in het Cultureel Educatief Centrum (CEC) in Bijlmerdreef. De Groepsexpo is in samenwerking met kunstenares Jane Pique en het Cultureel Educatief Centrum tot stand gekomen. Sinds 22 augustus is deze expo van start gegaan en zou den 31e van augustus eindigen. Maar op verzoek van CEC en vele kunstliefhebbers is de expo verlengd tot en met 13 september 2012. De kunstenaars genieten van het evenement en geven aan dat de expo sinds de dag van de opening heel goed verloopt en druk is bezocht. De oOpeningssessie werd gehouden door Jetty Mathurin, Nederlandse presentatrice, actrice en logopediste, waarna Dwarka een kunstwerk binnen 10 minuutjes live heeft geschilderd. Boodschap van deze schilderij werd door de kunstenaar zelf uitgelegd aan het publiek. Samen met pique, zet Dwarka zijn groepsexpo ” Inspiration” vol plezier voort.
Verder geeft Dwarka ook aan dat hij enkele stukken heeft verkocht en kunstopdrachten in opdracht heeft meegekregen. Van 14 t/m 16 september zullen Dwarka en Pique meedoen aan het Kunstroute Zuid-Oost, welke ook een belangrijke kunstevenement is in Nederland. Daarna zal Dwarka reizen naar Duitsland en Belgie voor expositie planningen in de toekomst. Ook zal hij verder reizen naar Portugal om zijn expositie te vervolgen met de naam: “Inspiration 2”. Dwarka streeft om de Surinaamse kunsttalent zoveel mogelijk bekendheid te geven en middels deze ook zijn netwerk te verbeteren. Hij is na pas in november 2012 terug in Suriname.

error: Kopiëren mag niet!