Vakantieschool van start

Gisteren is het project ‘Vakantieschool’ in stad en district begonnen. Dit project wordt gefinancierd door het ministerie van Sport- en Jeugdzaken, directoraat Jeugdcentra. De opkomst was op de eerste dag teleurstellend laag. Volgens een schoolleider loopt dit project in het begin altijd stroef om later goede opkomsten te noteren. Drie dagen per week (dinsdag, woensdag en donderdag) mogen kinderen zich aanmelden op de verschillende vakantiecentra, waar er activiteiten worden ontplooid. De onderwijzers worden door het genoemde ministerie betaald om kinderen educatief bezig te houden. Op de foto zijn kinderen van de Openbare School L.R. Rahan aan de Groot Blijdenshoopweg in het district Wanica bezig met het onderdeel ‘Beeldende vorming’ met vouwkarton en satéstokjes. Vandaag zullen zij leren borduren. Het materiaal is geschonken door het ministerie van Sport- en Jeugdzaken. De activiteiten beginnen om 08:00 uur en eindigen om 13:00 uur. De locaties zijn open voor alle kinderen tot en met 20 september (foto en tekst: N. Ramjiawan).

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: