Ruzie in discotheek mondt uit in beschieting

Zondagochtend is de 33-jarige worstverkoper R.E. voor zijn woning beschoten door Anthony P. Dit was het gevolg van een ruzie eerder op de zaterdagavond in een discotheek . R.E. bevond zich daar met zijn vriendin C.M.  Ter plaatse werd ze lastig gevallen door zijn schoolvriend Anthony. R.E. kwam ertussen en er ontstond een woordenwisseling. Deze liep uit tot een vechtpartij. De security van de discotheek zette beide kemphanen buiten. Hierna verlieten beide partijen de plaats.
Zondagochtend trok Anthony de stoute schoenen aan. Hij nam een 9mm vuistvuurwapen en mobiliseerde twee mannen. Hierna reden de drie heren naar de woning van R.E. aan de Blauwdasstraat. Ze vroegen de moeder van R.E. of ze hun zoon konden spreken. Toen R.E. naar buiten kwam, werd hij meteen in het rechterbovenbeen geschoten. De kogel doorboorde zijn been en raakte ook een 10-jarige stiefdochter van het slachtoffer. Ze liep een schampschot op. De verdachte Anthony loste 1 schot. R.E. ging per eigen gelegenheid naar de Spoedeisende Hulp.

error: Kopiëren mag niet!