Gewonde jongeman zorgt voor verwarring

Is hij gestoken, beschoten of heeft hij zichzelf verwond. Martin M. kon dat ook niet precies aangeven. Zijn laatste verklaring bij de politie van Moengo is dat hij zichzelf heeft verwond met een onbekend voorwerp. Afgelopen weekend ging de aan zijn been gewonde Martin, meer bekend als ‘Baby’, van de Ramgoelamweg richting Moengo. Aldaar ging hij naar de woning van zijn zus. Toen de zus zag dat zijn broertje gewond was, belde ze de politie op. De eerste verklaring van de zus was dat haar broertje met een schotverwonding thuis bij haar aankwam. Daar de jongen meerdere keren in aanraking is gekomen met de politie, dacht ze dat Baby gevlucht was uit het ziekenhuis of cellenhuis. Uit informatie blijkt dat er op Rangoe daadwerkelijk een geval zich heeft voorgedaan, waarbij iemand met de bijnaam Baby aan zijn been is verwond. Sommigen spraken van een kapwond, anderen van een schotwond. De politie denkt dat het om een schotwond gaat. Het slachtoffer is na het verhoor in het weekend, weer afgezet bij de zus. Daar is er door de familie gezorgd voor medische behandeling.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: