Ramon de Freitas voelt zich belaagd

De jurist Ramon de Freitas die te Geyersvlijt woont, heeft het gevoel dat hij reeds geruime tijd belaagd wordt door politieke tegenstanders. Gedurende de dag en ook in de avonduren gaan er vaker bepaalde opmerkelijke auto’s langzaam rijdend in de straat waar hij woont, voorbij. Ook voelt hij aan dat hij geschaduwd wordt en dat zijn telefoongesprekken afgeluisterd worden. Hij heeft hierover al zijn beklag gedaan bij de politie, maar er zijn nog geen zichtbare resultaten geboekt. De laatste vorm van intimidatie door zijn ‘tegenstanders’ is geweest dat men de prima onderhouden berm voor zijn woning heeft omgespit en met het gras en het zand de rioolput heeft volgepropt. Als het dus nu regent, loopt zijn terrein en dat van de buren onder water, omdat de afvoer verstopt is.
Volgens De Freitas is dit verschijnsel een nieuw model om mensen schrik aan te jagen. Volgens hem heeft het DNA-lid Guno Castelen niet zo lang geleden in DNA-verband reeds aangehaald dat burgers geklaagd hebben dat zij belaagd, geschaduwd en achtervolgd worden. De Freitas ondervindt dat nu aan den lijve. De oud-NDP’er is nu lid van de NPS.

error: Kopiëren mag niet!