Naar Blakawatra met de ponton

Het is vakantie tijd dus de meesten mensen gaan naar de verschillende recreatieoorden voor vertier. Een zo een recreatieoord is Blakawatra. Om Blakawatra te bereiken, ben je verplicht de Surinamerivier over te steken. Dit is momenteel echter een probleem. De brug die naar Blakawatra leidt, is enkele jaren geleden door een vaartuig geramd. De brug is niet meer in gebruik. Men moet dus met de ponton de overstreek doen. Het is wel een vervelende en tijdrovende situatie. Bovendien is er na zes uur ’s middags geen veerverbinding. De vakantiegangers moeten dan maar op het oord overnachten. Deze brug zal worden vervangen door een geheel nieuwe brug. Er wordt veel hierover gesproken, maar zo te zien zal dit nog heel lang op zich laten wachten. Op de foto, de oversteek met een ponton.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!