Minister Binnenlandse Zaken had ontmoeting met CLO

Minister Soewarto Moestadja van Binnenlandse Zaken heeft gisteren, bijgestaan door zijn directie en staf, een onderhoud gehad met het bestuur van de Centrale van Landsdienaren Organisaties (CLO). Partijen hebben van gedachten gewisseld over onder andere de knelpunten rond de Fiso-inpassingen en het verbeteren van de administratie van de overheid. Er is eveneens aandacht gevraagd voor de kwestie rond de pensioenen van de medewerkers bij het CCS. De CLO heeft tijdens het onderhoud aangedrongen op het garanderen van zekerheid ten aanzien van de rechtspositie van de landsdienaren.
Minister Moestadja heeft aangegeven bereid te zijn samen met de vakorganisatie te zoeken naar oplossingsmodellen in het belang van onder meer het verbeteren van de positie van de landsdienaar. Het onderhoud vond in een constructieve sfeer plaats. De bewindsman heeft tijdens de bespreking benadrukt voorstander te zijn van een goede relatie met de werkers in dienst van de overheid. De CLO-delegatie werd geleid door voorzitter Ronald Hooghart. De minister van Binnenlandse Zaken werd bijgestaan door directeur Adjaikoemar Moensi en de stafmedewerkers Earl Tokarijo, Ernst Wever en Effendi Djoeneri.

error: Kopiëren mag niet!