Onderhoud LVV en HI

De minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV), Hendrik Setrowidjojo (l), heeft gisteren een onderhoud gehad met zijn collega van het ministerie van Handel en Industrie, Raymond Sapoen (r). In het eerste gedeelte van het gesprek is er van gedachten gewisseld over de raakvlakken van de ministeries en de versterking van de samenwerking tussen beide departementen. Dit gesprek is voorbereidend op wat voorgelegd zal worden in De Nationale Assemblee over de landbouwsector. Daarna heeft de LVV- minister de beleidswitboeken overhandigd aan zijn collega. Het tweede gedeelte van het gesprek omvatte het gebruik van chemicaliën en de import en controle daarvan. LVV zal een goede afstemming plegen met het ministerie van Handel en Industrie indien er opgetreden moet worden.

error: Kopiëren mag niet!