Masterclass luchtvaartveiligheid:

Het Bureau Nationale Veiligheid verzorgt in samenwerking met de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij (KLM), voor gisteren en vandaag, een ‘masterclass luchtvaartveiligheid’. Deze masterclass is bestemd voor leidinggevenden bij de politie, de militaire politie, het nationaal leger, de Centrale Inlichtingen- en Veiligheidsdienst, de luchtvaartdienst, het ministerie van TCT, de SLM, de douane en Casas. Directeur Nationale Veiligheid van het kabinet van de president, overste Melvin Linscheer, zegt dat de masterclass niet alleen over luchtvaartveiligheid gaat, maar ook te maken heeft met veiligheid op vele andere gebieden. Mark Karg, nationaal coördinator Terrorismebestrijding benadrukte gisteren dat bij veiligheid het sleutelwoord samenwerking is. Karg is van oordeel dat de nationale veiligheid aangepakt moet worden. Samenwerking tussen de gewapende machten is van cruciaal belang. (Tekst: Widjai Ganesh/DBSfoto: Johan de Randamie) 

error: Kopiëren mag niet!