Verkeersongeval met dodelijke afloop te Maripaston

De 55-jarige voetganger Gobbin Kandhai heeft op woensdagavond omstreeks half tien in het ziekenhuis het leven gelaten. Hij was eerder op de avond betrokken bij een verkeersongeval te Maripaston. Kandhai  reed in zijn Hi-lux toen hij autopech kreeg. Hij stapte uit het voertuig, dat zich op dat moment op een helling bevond, en probeerde vermoedelijk hulp te zoeken bij voorbijgangers. Op een gegeven moment begon het voertuig te rollen. Hij probeerde in het voertuig te stappen om het tot stilstaand te brengen, wat hem helaas niet lukte. Kandhai kwam op de weg te vallen, waarbij het voertuig over hem heen reed.  Hij werd vervoerd naar de Spoedeisende Hulp, waar hij kort daarna kwam te overlijden. Met de dood van deze persoon is de verkeersbarometer gestegen naar 52.

error: Kopiëren mag niet!