Nederlanders aangehouden met cocaïne

Op 13 en op 27 augustus zijn twee mannen met de Nederlandse nationaliteit door de douane aangehouden op de J.A. Pengel Internationale Luchthaven. Zij bleken cocaïnebolletjes in het lichaam te hebben. De 20-jarige J.L. had 56 bolletjes met een totaal brutogewicht van 380 gram in zijn lichaam en de 20-jarige E.J. had 124 bolletjes met een totaal brutogewicht van iets meer dan een kilogram in zijn lichaam. In het geval van E.J. zijn twee personen aangehouden, die als tussenpersoon dienden tussen de slikker E.J. en de verstrekker. De tussenpersonen zijn door de politie aangehouden. De verstrekker is inmiddels ook zichtbaar gemaakt en de politie werkt aan zijn aanhouding. J.L. en E.J. alsook de twee tussenpersonen zijn intussen in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!