LVV presenteert resultaten Global Gap te Saramacca

Ultimo januari 2012 zijn de eerste stappen gezet om in samenspraak met exportproducenten een onderzoeks- en begeleidingsproject uit te voeren voor het implementeren van de basisprincipes van de Global Good Agricultural Practices (Global Gap). De Global Gap draait om codes die de agro-ondernemers in acht moeten nemen bij hun productie die gericht zijn op duurzaamheid, voedselveiligheid en het milieu. De resultaten van de tot nu toe uitgevoerde activiteiten zullen belicht worden in een presentatiereeks. Het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij zal de eerste presentatie doen die de vorderingen zal belichten in de proefveldactiviteiten in het cultuurgewas boulanger. Dit zal vandaag om 09.00 uur 2012 plaatsvinden bij Gopex International NV te Catharina Sopia km 58 ½, Saramacca.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: