Buschauffeur postte cocaïne vanuit verschillende locaties

Na goed speurwerk is het de Antinarcoticabrigade gelukt om de 37-jarige buschauffeur R.S. aan te houden. R.S. wordt ervan verdacht op verschillende tijdstippen en op verschillende postlocaties dozen ter verzending naar het buitenland te hebben aangeboden waarin cocaïne was verstopt. Tot nu toe wordt hij in verband gebracht met 6 zogenaamde postgevallen. In het jaar 2011 zijn 4 dozen met drugs hier te lande onderschept en voor dit jaar 2 dozen. In die dozen zijn steeds kleine hoeveelheden cocaïne ontdekt, verstopt in ondermeer sluitdoppen van nagellakflesjes en deodorantflesjes. In de 6 dozen is in totaal iets meer dan een half kilogram cocaïne ontdekt en in beslag genomen.
In operatie Tigri Barba-verband hebben leden van de Antinarcoticabrigade voorts op zaterdag 25 augustus op twee verschillende locaties 4 mannen aangehouden met in totaal 11.3 gram hasj en 520.29 gram crack cocaïne. Op één van de verdachten is een vuurwapen aangetroffen en in beslag genomen.
Dinsdagavond is R.G. door leden van de Antinarcoticabrigade opgespoord en aangehouden en intussen ook ingesloten. Dit jaar zou hij op verschillende momenten dozen ter verzending naar het buitenland hebben gepost waarin respectievelijk 100 om 256 gram cocaïne verborgen zat. De dozen zijn hier te lande onderschept.

error: Kopiëren mag niet!