Jongeren Wageningen krijgen materiaal van president Bouterse

Voor al het goed werk dat de Nationale Jeugdparlementariër van Nickerie, Regillio Dors, heeft kunnen bewerkstelligen voor de jongeren van het rijstdistrict, heeft deze NJP’er een extra teken van waardering gehad van president Desi Bouterse. Van de president heeft Dors een tiental sporttenues en 500 schoolpakketten gehad ten behoeve van de jongeren van Wageningen. De overhandiging werd verricht door DNA-parlementariër Rashied Doekhie. ‘De president heeft in een gesprek aangegeven zeer trots te zijn op mij en mijn werkzaamheden in mijn geboortedistrict. Hij heeft aangegeven dat ik mijn verantwoordelijkheid als NJP’er heb kunnen bewijzen. Om de jongeren die extra push te geven in het sportgebeuren en het onderwijs, heeft president Bouterse ons deze spullen meegestuurd.’ Van Dors verneemt Dagblad Suriname dat Bouterse zou hebben aangegeven het rijstdistrict niet te zijn vergeten en dat in het vervolg zaken via de structuren aangepakt zullen worden. ‘De president hoopt hiermee de jeugd te stimuleren aan sport te doen.’
Marijan Setrodikoro

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: