Bewoners Jarikaba hekelen stroomonderbreking

De bewoners van Jarikaba in het district Saramacca hebben genoeg van de stroomonderbrekingen van EBS. ‘We hebben heel regelmatig geen stroom in dit gebied. We betalen op tijd onze rekeningen, waarom hebben we dan zoveel stroomonderbrekingen? De laatste was afgelopen weekend en het duurde 9 uur lang’, vertelt een bewoner aan Dagblad Suriname.
‘We hebben EBS gebeld. Een dame aan de telefoon zei mij doodleuk dat Paramaribo ook geen stroom heeft. Als daar in orde is, dan zou Jarikaba volgen. ‘Zijn we minder belangrijk of is Paramaribo belangrijker dan Wanica’ heb ik haar gevraagd’, zegt de ontevreden EBS-klant. ‘Je weet niet meer wat te doen. Als je niet betaalt, smeren ze je meteen een boete van SRD 25 aan onder de noemer ‘incassokosten’. Maar als wij geen stroom hebben, krijgen we geen korting voor het ongerief.’
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: