Betaalbare basisgoederen nu ook in Nickerie

“Keep up the good work”, zegt VA/PL-parlementariër Soetimin Marsidih aan de PL-vrijwilligers die het mogelijk maken om de gemeenschap van Nickerie ook te laten profiteren van het levensmiddelenproject van de Pertjajah Luhur (PL). Afgelopen weekend is het PL-basisgoederenproject ook in het rijstdistrict gestart. De goederen worden alleen in het weekend verkocht, omdat de achterban pro Deo helpt met de verpakkings- en verkoopwerkzaamheden. “Het was een drukte van jewelste op ons sport- en activiteitencentrum. Onze prijzen zijn beneden de winkelprijzen. Voor Nickerie hebben wij onder andere uien, aardappelen, soya- en zonnebloemolie, sardines, bruine en witte suiker, zout, ontbijt thee, ketjap en blom. Ook hierbij komen de transportkosten op rekening van de Pertjajah Luhur.”
Volgens Marsidih mag een ieder van dit project profiteren. De parlementariër roept alle PL’ers van Nickerie op om deze actie te ondersteunen. “Er is veel werk aan de winkel en wij moeten onze belofte aan het volk waarmaken.”
Marijan Setrodikoro

error: Kopiëren mag niet!