Bromfietsdieven maakten kerkgangers slachtoffer

De afdeling Jeugdzaken heeft een zaak in onderzoek waarbij vier personen zijn opgesloten van wie twee minderjarig zijn. Die twee zijn 15 om 16 jaar oud. Deze vier hadden het gemunt op bromfietsen van kerkgangers. Tot nu toe hebben zij bekend dat zij bromfietsen hebben weggenomen op kerkterreinen te Lelydorp, Kwatta, Flora, Zorg en Hoop en Balona. Tot nu toe heeft de politie 10 gestolen bromfietsen en een aantal bromfiets onderdelen achterhaald en in beslag genomen. Verder is naar voren gekomen dat de gestolen bromfietsen door werden verkocht voor SRD 200 of SRD 300 en een Black Berry-telefoon. Van de 10 bromfietsen zijn 9 de zogenaamde dames Yamaha’s en een is een scooter. Belanghebbenden mogen naar de afdeling Jeugdzaken te Limesgracht gaan om na te gaan of hun gestolen bromfiets daar is. Daarbij moet men alle bescheiden die te maken hebben met de bromfiets mee nemen.

error: Kopiëren mag niet!