Rovers laten vrouw en twee minderjarige kinderen gekneveld achter Nemen auto, geld en puppy mee

Aan de Grankreekweg, een zijstraat van de Rijsdijkweg, is zondagavond een brute roofoverval gepleegd. Drie gewapende rovers, een met een vuistvuurwapen en twee anderen met jachtgeweren met afgezaagde loop, verschaften zich toegang tot de woning door de achterdeur in te trappen rond 19.00 uur. Daarbij belaagden ze de inwoners, die op dat moment in het huis waren. Deze waren de 28-jarige Vanessa N. en de twee minderjarige kinderen van twaalf en vier jaar. Alle drie personen werden door de rovers naar het achtererf gebracht en met de armen aan een boom gekneveld. Daarna gingen ze terug in de woning op zoek naar geld. Een bedrag van US$ 1000, een witgelakte Toyota Harrier en een pitbull puppy werden meegenomen. De slachtoffers liepen geen letsels op.

error: Kopiëren mag niet!