Vandaag bestuursverkiezingen Nieuw Suriname

Vandaag zal het nieuw bestuur voor de politieke partij Nieuw Suriname (NS) worden gekozen. Conform artikel 9 lid 7 van het partijreglement zullen alle leden, partijkernen en vertegenwoordigers van partijafdelingen gerechtigd zijn hun stem uit te brengen. NS-voorzitter John Nasibdar zegt dat de algemene ledenvergadering (alv) om half zes vanmiddag aanvangt in het gebouw van de Rosebel Werknemers Organisatie aan de Burenstraat. De alv is volgens de partijtrekker rechtmatig uitgeschreven door hem en partijsecretaris Ramesh Bajnath. Eerder weigerde partijsecretaris Shafiek Jahangier mee te werken aan het uitschrijven van een alv. Deze NS’er zit in het kamp van de parlementariërs Premdew Lachman en Harish Monorath, die zich afgesplitst hebben van Nasibdar. Na enkele kort gedingen tussen deze kampen beslists de rechter dat het bestuur Nasibdar rechtmatig aanzit tot 9 februari 2012. Vanavond wordt duidelijk wie tot 2015 de scepter zal zwaaien bij NS.
 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: