Verdachten in levensberovingszaak Rampersad voorgeleid

De twee verdachten, S. en M., die zijn opgebracht in de levensberovingszaak  van Ramnarain Rampersad zijn gisteren bij het Openbaar Ministerie (OM) voorgeleid. Het OM, vertegenwoordigd door Nirmala Maikoe, heeft de stukken opgestuurd naar de rechter-commissaris voor de rechtmatigheidstoets. Het levenloze lichaam van het slachtoffer werd op 5 augustus aan de Kwepiestraat te Weg naar Zee aangetroffen. Op een van de verdachten is een mobiele telefoon, compleet met oplader, aangetroffen welke eigendom was van het slachtoffer. Dit toestel was enkele dagen voor de dood van Rampersad uit diens woning verdwenen. Men was de woning toen via een raam binnengedrongen, nadat de schutters verwijderd waren. De verdachte, op wie het telefoontoestel gevonden is, verklaarde dat hij het apparaat bij de andere verdachte gekocht had. Vermeldenswaard is dat de verdachten elkaar heel goed kennen, omdat zij enkele jaren terug comparanten waren in een ernstig strafbaar feit. De verdachte, op wie de telefoon is aangetroffen, is niet zo lang terug in vrijheid gesteld nadat hij een gevangenisstraf van 13 jaar heeft uitgezeten in een moordzaak.
 
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!