‘Geen sprake van eigen fractie vormen’

In de wandelgangen wordt vernomen dat de DNA- leden Diana Pokie  en Waldi Ajaiso een eigen fractie zullen vormen in De Nationale Assemblee.  Pokie zegt dat dit nog niet aan de orde is. Wel zal gezamenlijk nagegaan worden hoe het verder moet in het parlement.
De dag van dinsdag 21 augustus zal het parlementslid Pokie altijd bijblijven. “Wij hebben de dag als heel prettig ervaren en het zal zeker voor mij onvergetelijk blijven.” De ondersteuning van de mensen motiveren haar ‘om te blijven werken voor land en volk en niet in strijd en oorlog te leven’. Zij geeft aan in de eerste plaats te gaan voor ontwikkeling van het binnenland, maar in zijn algemeenheid ook voor geheel Suriname. Er wordt wat haar betreft een punt gezet achter de ‘dyugu dyugu’ van de laatste maanden. “Wat wel moet gebeuren, is dat partijen bij elkaar moeten komen om zaken verder uit te praten. Er is hieromtrent nog geen enkel besluit genomen.”

error: Kopiëren mag niet!