Workshop Vrouwen Parlement Forum over representatie en attitude

Het Vrouwen Parlement Forum organiseerde op zaterdag 18 augustus 2012 de workshop “ Representatie en attitude”: een strategie om doelen te realiseren. Tijdens de workshop werden de deelnemers uitgebreid toegespitst op het onderscheid tussen niet en wel representatief zijn en het verschil tussen een positieve en negatieve werk attitude. Ook werd daarbij speciale aandacht besteed aan het gebruik van sociale media. De workshop stond open voor zowel oudere dames als voor de jonge dames. Het gebeurd wel eens dat je onbewust een verkeerde indruk achterlaat bij anderen die een belangrijke bijdrage kunnen leveren bij het realiseren van jouw doelen. Deze indruk kan gevoed worden door jou fysieke uiterlijk, jouw gedrag op dat moment, de wijze waarop je praat, gezichtsuitdrukking, houding enzovoorts. De vraag is “Hoe kun je jouw gedrag zodanig inzetten om je doelen te realiseren?”. Tijdens de workshop zijn zulke karakteristieken aan de orde gekomen. De trainer was Mw. Drs. Cheryl Daal, MPA. Zij heeft ruime ervaring met de aspecten van Human Resource Management, Personal Development and Empowerment. De trainer is tevens bestuurslid van het VPF.

error: Kopiëren mag niet!