Transvaal wint Jules Fernandes U-15 toernooi

De SV Transvaal is winnaar geworden van het 11de Jules Fernandes U-15 memorialtoernooi georganiseerd door SV Voorwaarts. Transie eindigde samen met Voorwaarts aan kop van dit toernooi. Na 4 wedstrijden hadden beide ploegen 10 punten. Door een beter doelsaldo werd Transvaal kampioen en Leo Victor semikampioen. Transvaal won op weg naar het kampioenschap haar wedstrijden tegen Voorwaarts (1-0), Santos Nickerie (1-0) en Robinhood (3-0). Ze speelde 1-1 gelijk tegen Leo Victor. De leeuwen wonnen naast dit gelijkspel van Robinhood (2-1), Voorwaarts (1-0) en Santos Nickerie (2-1). Op de derde plaats eindigde Santos Nickerie met 6 punten. Voorwaarts en Robinhood haalden slechts 1 punt in dit toernooi.
Tot de MVP is uitgeroepen Alavaro Reingoud van Santos Nickerie. Hij werd ook de topscorer van dit toernooi met 4 doelpunten. Tot de minst gepasseerde doelman werd gekroond Juaro Adipie van Transvaal.

Eindstand:

Club

W

Pnt

  1. Transvaal

4

10

  1. Leo Victor

4

10

  1. Santos Nickerie

4

6

  1. Voorwaarts

4

1

  1. Robin Hood

4

1

 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: