Livorno Sportorganisatie start competitie op 7 oktober

De Livorno Sportorganisatie (LSO) is bezig met het voorbereiden van het nieuwe seizoen. Daarbij worden alle zaken in place gebracht om wederom een vlot competitiejaar af te werken. De competitie 2012-2013 zal op zondag 7 oktober van start gaan. Een bijzonderheid dit jaar is dat er ook bestuursverkiezingen gehouden zullen worden. Dagblad Suriname verneemt dat het huidige bestuur onder leiding van George Randjitsing zich herkiesbaar zal stellen. Indiening van kandidatenlijsten kan tot 21 september geschieden op het secretariaat van de LSO.
De indiening van de moederlijsten geschiedt voor de Tweede klasse op maandag 24 september en voor de Eerste klasse op dinsdag 25 september. De jaarvergadering met daarin bestuursverkiezingen zal gehouden worden op vrijdag 28 september in de zaal van het Eddy Blackmanstadion. Op deze vergadering zal ook de loting plaatsvinden van het nieuwe seizoen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: