Biharie zet goede stap richting kampioenschap

Bij de start van de gevorderde klasse heeft Dinesh Biharie niets aan het toeval overgelaten. Hij heeft al zijn drie wedstrijden in winst weten om te zetten. Henk Lie, Paul Chin A Foeng en Alan Thijm moesten eraan geloven en merkten dat Biharie geen grappen maakt en voornemens is het  kampioenschap te halen in de gevorderde klasse. Fred Mohes Singh die voor de start, als een van de kanshebbers werd gezien, kan momenteel niet uit de verf komen. Dit omdat hij momenteel kampt met een lastige griep. Hij wist wel van Alan Thijm te winnen, maar verloor van Kenneth Chin A Foeng en Paul Chin A Foeng.
Kenneth Chin A Foeng wist ook Paul Chin A Foeng en Henk Lie aan zijn zegekar te binden. Hierdoor zal de strijd voor het kampioenschap zeker gaan tussen Kenneth en Dinesh.
 

Tussenstand gevorderde klasse:
# Naam

W

Ptn

Moy

1 Dinesh Biharie

3

6

9.23

2 Kenneth Chin A Foeng

3

6

7.89

3 Paul Chin A Foeng

3

2

6.96

4 Fred Mohes Singh

3

2

6.78

5 Henk Lie

3

2

6.70

6 Alan Thijm

3

0

5.00

 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: